Uitstappen

Op maandag 3 oktober gaan we op uitstap naar Technopolis met de leerlingen van het lagere. Graag lunchpakket voorzien, 1 drankje is inbegrepen in de prijs. We vertrekken met een bus om 8.30 en komen rond 16u terug aan in Stalhille (als er zich geen files voordoen) Gelieve € 15 mee te geven voor bus en toegangsprijs.
Op donderdag 13 oktober gaan de kinderen van het derde en vierde leerjaar in de namiddag naar de Mascobossen in Jabbeke. Ze krijgen er een rondleiding met een gids. Wie kan de kinderen brengen en (of) halen?
Op maandag 17 oktober gaan we met de leerlingen van het derde tot en met het zesde leerjaar naar het bos in Oostende. We vertrekken met de lijnbus vanuit Stalhille en komen ook met de lijnbus terug.
Op dinsdag 18 oktober gaan we met de kleuters en de kinderen van het eerste en tweede leerjaar naar het bos. Een bus brengt ons naar Bulskampveld. Daar wordt door de provincie West – Vlaanderen doe – activiteiten met een gids voorzien. 1ste kleuter: Kriebel en Wiebel 2de en 3de kleuter: Vossenstreken 1ste en 2de leerjaar: Beleef het landschap met Piep de bosmuis. Je kunt best aangepaste kledij aantrekken en ook een lunchpakket meenemen. (graag voldoende drankjes en eten meegeven)

Geen opmerkingen: