Koffiestop / museumstop






Koffiestop / Museumstop in 't Boompje
Wat? Koffie schenken in ruil voor een vrije bijdrage en zo geld inzamelen voor Broederlijk Delen + tentoonstelling van kunstwerkjes door de kinderen gemaakt.
Wie? VBS 't Boompje
Waar? in de eetzaal / turnzaa
Wanneer? vrijdag 22 maart
Waarom? Help de armste boeren in Oeganda in hun gevecht tegen de honger. De ouders, grootouders en sympathisanten van de school kunstwerkjes laten bewonderen.



Het Boompje schreef zich in om een koffiestop te organiseren. Het doel van deze actie is duidelijk. De leerlingen van het 6de leerjaar waren dan ook laaiend enthousiast om de tentoonstelling en de tearoom te bemannen. In de turnzaal van de school werden de knutselwerkjes tentoongesteld van alle kinderen van de school. In het tijdelijk museum kregen de mensen een degelijke rondleiding door de jongens van het 6de leerjaar. De eetzaal werd omgebouwd tot een koffie/theezaak. Daar werden de bezoekers bediend door de meisjes van het 6de leerjaar. Vanaf 14u kregen we de eerste gasten over de vloer en om 17u werd de koffiebar gesloten. De opbrengst voor Broederlijk Delen € 234.20.  Dank aan alle bezoekers om hun milde bijdrage.



 

Geen opmerkingen: