Werken aan de wegen in Stalhille



Vanaf maandag 23 januari 2012 zal er gestart worden met opbraak  in de Cathilleweg. Er wordt gestart in de zone ter hoogte van de Kartuizerinneweg tot aan de Spanjaardstraat.

Wegens voorafgaandelijke werken van de nutsmaatschappijen, zal Infrax de weg ter hoogte van café ‘t Hoekske in de Spanjaardstraat en de Cathilleweg moeten opbreken vanaf maandag 23 januari 2012. De bussen zullen dus niet meer via de Cathilleweg rijden, maar via de Nachtegaalstraat en zo naar de halte in de Spanjaardstraat (zie kaart onderaan). De bushaltes aan de kerk en in de Cathilleweg zijn tijdelijk niet bereikbaar. Er is een tijdelijke halte ter hoogte van de Expressweg en in de Spanjaardstraat nr 35

Voorlopig zal er enkel nog doorgaand verkeer mogelijk zijn via de Kalsijdeweg. In een latere fase (vermoedelijk rond het paasverlof) zal dan ook de Kalsijdeweg afgesloten worden voor alle verkeer tot aan de basisschool.

De eventuele hinder is onvermijdelijk, maar noodzakelijk bij de uitvoering van riolerings- en wegeniswerken. Er werd echter door het gemeentebestuur bij de aannemer aangedrongen om de bepalingen in het bestek met betrekking tot de toegankelijkheid en de bereikbaarheid te verzekeren en strikt na te leven.

Voor verdere inlichtingen en concrete vragen met betrekking tot het toegankelijkheidsaspect kunt u tijdens de werken terecht bij aannemer Vanden Broecke, Veurnekeiweg 9 A te 8670 Koksijde info@aannemingenbvdb.be of Tel 058/31 33 20.

De werken worden voor de gemeente opgevolgd door de gemeentelijke medewerker Nikolaas Croene: gemeentehuis@jabbeke.be of 050/81.01.33.

Geen opmerkingen: