OUDER EN KIND , SAMEN GEZOND

Op dinsdag 6 oktober organiseert de scholengroep De Vier Winden samen met Els Vercruysse een info avond ‘ OUDER EN KIND, SAMEN GEZOND’
Scholengroep De Vier Winden kiest samen met Elsitas™ voor gezonde leerlingen en neemt het voortouw in de strijd tegen het toenemende probleem van overgewicht bij jongeren.  Zij organiseert een informatie avond rond het thema gezondheid, voeding en beweging.
Hoe organiseer ik als ouder een evenwicht tussen werk en opvoeding?  Tussen voeding, een zinvolle vrije tijdsbesteding en een gezonde levensstijl ?
Onze levensstijl wordt in de eerste plaats bepaald door kennis en informatie.
Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met een aantal elementen die u kunnen inspireren tot verandering. Ook het project Elsitas™ zal kort worden toegelicht, het helpt kinderen en ouders met een multidisciplinair behandelingsplan ‘het komt dik in orde’ .



Graag krijgen we een duidelijk zicht op ouders die geïnteresseerd zijn deze uiteenzetting bij te wonen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kunnen we de geschikte locatie kiezen om iedereen op een aangename manier te ontvangen. 

Gelieve uw deelname te bevestigen via Axel.DeCoster@belisol.com.






Geen opmerkingen: