Info januari


Vanaf maandag 14 januari 2013 vragen we €0.50 voor chocomelk of fruitsap omdat de prijzen bij de leverancier verhoogd werden.

Tijdens de maand januari is het zwembad gesloten om onderhoudstaken uit te voeren daarom krijgen de kinderen turnles op vrijdagnamiddag. Er moet dus geen zwemgeld meegegeven worden tijdens de maand januari.

Op het einde van januari krijgen de ouders van het 5de en 6de leerjaar een infobundel over de sneeuwklassen. We zouden vragen om die bundel aandachtig te lezen.

Alle activiteiten van de school kun je volgen op de kalender die je terugvindt op de schoolblog.
Link naar die kalender:  http://hetboompje-kalender.blogspot.be/

Op zondag 3 februari is er beenham à volonté met frietjes.

Op dinsdag 5 februari is er pannenkoekenverkoop ten voordele van de sneeuwklassen.

Op donderdag 7 februari in de namiddag, net zoals vorige jaren, mogen de kinderen verkleed naar school komen. Confetti mag, overdrijf niet in aankoop van spullen en confetti. Het leukst is zelf iets samenstellen.  De kinderen krijgen in de namiddag (een) pannenkoek(en).
Ook de ‘prins - prinses – snoepjes – worp’ staat op het programma. We maken er een leuke namiddag van met een playbackshow voor de ‘grote’ (van 3 tot 6) en een dans- en liedjesoptreden voor de kinderen tot en met het 2de leerjaar.
Indien mogelijk bij de allerkleinsten van de school een tweedelig verkleedpakje aandoen (om de sanitaire stop vlotter te laten verlopen).

Geen opmerkingen: